Nyhetsbrev Vår 2021

Våren närmar sig och alla är hjärtligt välkomna att delta på vår vårstädning lördagen den 10 april kl. 10-12 då vi bland annat fixar på innergården. Vi tar hänsyn till varandra och håller ett säkert coronaavstånd. Föreningen bjuder på fika.

Lumon har varit och presenterat sina balkonginglasningar för oss. Vi har nu lagt upp information om inglasning på vår hemsida. Vi kommer undersöka vidare ifall vi kan få bygglov även för terrasser och/eller balkonger högst upp mot innergården. Styrelsen har även beslutat att eventuella persienner vid inglasningen ska vara ljusgrå för att få ett enhetligt utseende.

Årsmötet kommer att hållas den 21 juni. Mer information och inbjudan följer. Eventuella motioner till årsmötet ska skickas till styrelsen senast den siste april.

För att föreningen snabbt ska kunna nå ut med information så uppmanar vi alla medlemmar att anmäla sig till vårt nyhetsbrev, anmälan görs på vår hemsida. (fritiden.bostadsratterna.se) Framtida information från föreningen skickas då ut per e-post till er. 

I avtalet vi har med KTC för individuell mätning och debitering av el och varmvatten så ingår möjligheten för våra medlemmar att övervaka förbrukningen genom en WebPortal (MeView). (https://meview03.ktc.se/).

Inloggningsuppgifter har delats ut till er brevlåda. Återkom till styrelsen ifall ni vill ha de igen.

Allmän information:

Vår förening är även medlem i Bostadsrätterna: www.bostadsratterna.se . De har bra information för medlemmar i  bostadsföreningar.

Gå in på vår hemsida för information (fritiden.bostadsratterna.se). Vi försöker kontinuerligt uppdatera och förbättra den. Samma medlemsinloggning som för bostadsrätterna 

Vi önskar er alla en Glad Påsk och en fin vår,

Styrelsen Brf Fritiden